Tonya Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk´ün gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda teknolojiyle bütünleşmiş, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, kursiyerlerin yaş, seviye, ilgi alanlarında, bilgi ve el becerini geliştirip, ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim veren, kültürlü, eğitilmiş aynı zamanda üreten bir vatandaş kitlesini oluşturacak, ayrıca kültürel faaliyetleri ile toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen bir yaygın eğitim kurumuyuz.

Misyon: Hayat boyu öğrenmeyi değerli kılmayı hedefleyen bir kurum olmak

Başarılar: •Ana Kız Okuldayız” Okuma Yazma Kampanyası İl ikinciliği •MEB Proje Tabanlı Beceri Yarışması Tasarım Uygulama Alanı İl Birinciliği (Trabzon- 2011) •Yaygın Eğitim Kurumları Halk Oyunları Yarışması Grup Birinciliği (Artvin-2011) •MEB Proje Tabanlı Beceri Yarışması Tasarım Uygulama Alanı Bölge Dördüncülüğü (Samsun- 2011) •MEB Yaygın Eğitim Kurumları Halk Oyunları Final Yarışması Türkiye Altıncılığı (Tokat-2011)

Saatler:
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - : 0462 881 3061 - 0462 881 2698

WEB - https://tonyahem.meb.k12.tr

Adres - Dr. Dilaver Yıldırım cad. No20 Tonya / TRABZON

Öğretim Şekli :Tam yıl Tam gün

Yerleşim Yeri - Trabzon iline 60 km uzaklıkta olan Tonya İlçesi, doğudan Düzköy, güneyden Gümüşhane İline bağlı Kürtün İlçesi, kuzeyden Vakfıkebir ve batıdan Şalpazarı ile Beşikdüzü ilçeleri ile çevrilidir.

Adres - Dr. Dilaver Yıldırım cad. No20 Tonya / TRABZON

Ulaşım Trabzon- Samsun karayolunun 42 km sinden (Vakfıkebir ilçesinden)18 km güney istikametindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tonya ilçe merkezinde olup il merkezine 60 km mesafededir.