Yılmaz BOZO - KURUM MÜDÜRÜ

Yılmaz BOZO - KURUM MÜDÜRÜ

1983 yılında Bayburt’un Aydıntepe ilçesinin Dumlu köyünde doğdum. İlkokulu 1994 yılında tamamladıktan sonra Bayburt Oruçbeyli Köyü Kuran Kursunda 2 yıl hafızlık eğitimi aldım. Ortaokulu Bayburt İmam Hatip Lisesi orta kısmında 1999 yılında ve liseyi Bayburt Rekabet Kurumu Anadolu Öğretmen Lisesinde 2003 yılında bitirdim. Aynı yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünü okumaya hak kazandım. Üniversiteyi 2007 yılında tamamladım.

Ağustos 2008’de Kütahya’nın Simav ilçesinin Yeniköy Kasabasında Yeniköy Ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladım. 1 yıl görev yaptıktan sonra askere gittim. Askerlik görevimin temel eğitimini Burdur’da, geriye kalan kısmını Erzurum’un Pasinler İlçesinin Taşkaynak Köyünün Taşkaynak Ortaokulunda yedek subay öğretmen olarak tamamladım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra ilk görev yerim olan Yeniköy Ortaokulunda bir yıl daha görev yaptım.

Ağustos 2011’de özel hayatı etkileyen nedenlerden (19 Mayıs Simav depremi) dolayı tayin isteyerek Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinin Cumhuriyet Ortaokulunda öğretmenlik görevime devam ettim. Burada 3,5 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra aynı ilçede Osman Tan Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. 3,5 yıl müdür yardımcılığı görevinden sonra Ağustos 2018’de Tonya ilçesi Feride Ahmet Şener Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başladım ve aynı kurumda 5 yıl görev yaptım. Ağustos 2023’te Tonya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak göreve başladım ve halen aynı görevi yapmaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım.

(543) 637 7792 (462) 881 3061 Eposta